gorgo Creative Commons License 2000.08.25 0 0 89
Hmm... teny, Szomor Gyorgy egesz jo volt, de szerintem Varga Miklos a szombati eloadason jobb volt... amit Szomor produkalt a templomban a kufarok kozott, az szerintem valami szornyu volt, olyan hiszterikusan visitozott. A duhos orditozas meg a hiszterikus visitozas kozott eleg nagy kulonbseg van szerintem, es ott inkabb a duhnek lett volna helye :) Igaz, Varganak meg a Simonnak adott valaszaban fogyott el a hangja eleg rendesen :) De a Getshemane eseteben nalam tovabbra is Varga a legjobb. Szombaton meg az idojaras is besegitett neki, eppen a legvegen ugy elkezdett fujni a szel hogy szettepte es majdnem raboritotta azt a fekete falat ami ott volt a szelen... vasarnap mar nem is volt ott a baloldalon fal :)

Nagy Aniko szerintem is eleg gyonge volt (60 eves azert nincs, inkabb 45-re tippelnek :), a szombati eloadason Fesus Nelly sokkal jobb volt, enek- es tancugyileg is. Ugy latszik, nem fekszik mar Nagy Anikonak ez a szerep, de azert el kell ismernem hogy enekelni meg tud, egy hettel kesobb az Anna Kareninaban azert eleg jot alkotott...

Kajafasrol... azt a 45 percet nem a cserere kellett varni, az csak a szokasos keses volt (ott voltam penteken es szombaton is, akkor nem volt semmi csere, keses megis volt :)).

A fiatal Simonrol a szunetben kiderult hogy egy kedves ismerosom osztalytarsa volt, azaz most kb 24 eves :) Viszont kar hogy Deak Bill vegul nem szerepelt, ot is szivesen meghallgattam volna...

Makrai Pal foleg musicalszinesz, regebben zenesz volt, ugy tudom az Apostol tagja is volt... szerintem itt nem volt olyan rossz, csak kicsit mar elvekonyodott a hangja azokban a magassagokban... :)

Peter... Peterrol csak azt tudom mondani hogy szerintem nagyon gyonge volt, olyan bizonytalan orrhangon enekelt... szerencsere nem sokat :)

Ja, meg valami amit nagyon jol volt megvalositva: a betegek korusa. Hatarozottan jol bujtak el a szinpadon es meg jobb volt ahogy hirtelen megjelentek es elenekelt az egysoraikat.

Osszevetve szerintem egesz jo eloadas(ok) volt(ak) :)

Előzmény: Raddi (88)