Ronika Creative Commons License 2000.08.24 0 0 6
Töfröcso!

< A fidesz olyan demagóg vólt, hogy az már fájt.
Ez nekem is feltunt, nagyon nem teccik a stilusuk, remelem a kovetkezo ciklusba nem ok lesznek kormanyon, es akkor megszivatjak oket... Nem Parlamentbe valo az a part, es a tudatlan kepviseloik sem(tisztelet a kivetelnek, akik nem tom miert vannak meg abba a partba, lehet hogy penzt kapnak erte?:))) OV a legnagyobb maffiozo!)

< A HornGyuszi szerintem be vót b@szva amikor felszólalt.
Ezzel nem ertek egyet, neki ilyan a stilusa, az igaz, hogy nem egy nyugodt ember, van mit rejtegetnie a multjabol... SZVSZ az almatlan ejszakai miatt lehetnek remegesei... es nem az italtol, egyebkent a beszede teccet, bar felfedeztem benn regi korok emleket, amikor olyat mondott, hogy "A Nép az utcán..." :)))

< A Vancsik jobban tette volna ha a száját befogja... (a kombájnkulcs az sztenderd nála)
No comment! :)))

< A Miép frankón rugdosta mind az MDF mind a MaszopLib kormányt
Csodalkoztam, hogy a Miepnek vannak ertelmes kepviseloi is... a Csurkan kivul!

< A belügyérségi miniszteren meg voltam lepodve, egész tényszeru eloadása volt.
Na ez volt a masik meglepetes, masfele reagalast vartam tole, olyan fideszesjolmegmondjukakommunistaknak stilust, de hala isten enm olyan lett...
Nagyon be lehet szarva!!!:)

< A szadi-nál nem tudtam rájönni hogy milyen álláspontot képviselnek. (A kunczi elemében volt, ez most teccet)
Kunce nagyon kerrekt ember, teccenek a felszolalasai, kar hogy keves ilyen van az SZDSZ-ben....

< A kisgazdik nem nagyon vakarták tovább a szart, mert állati kínos volt nekik a pallagi örökség (vagy inkább ökörség)
Ha pallag nincs, akkor nemvan olajugy!!!! Kell a Pallag, es hogy illyen fanatikus az is jo!

< A Poltot sajna az elején nem láttam....
Ot en se...

> Az a buta kis elkényesztetett fehérruhás fidesszenátor kiscsaj na az volt a csúcs! Én a frakcióvezeto helyében elgondolkodnék, hogy egy ilyen buta libát, inkább valami másra használnék (hostess, takarítás, stb)
Kuncenek igaza volt... nem tudja miket beszel ez a no...
Sajnos hostess se lehetno belole mert RANDA!!!!

Ronika

Előzmény: Töfröcsó (3)