Mr._Bungle Creative Commons License 2000.08.24 0 0 2809
_és?_ :)))
Tegnap még a Page Hamilton/Caspar Brötzman lemezt is végighallgattam, hol van ahoz képest a Today Is The Day? :)
Amugy a problémám mindössze : ez az új dal olyan mint egy Túrószmisz ballada amivel 1. Dunát lehet rekeszteni, 2. Az első pillanatoktól kezdve unom őket. Lehetőség(ek) : Tessék olyannak lenni mint a Love korszakban csak picit keményebben (dallamos lemez ugye) 2. Tessék továbbfejleszteni a '94-es lemezt (több gépet bele!!!) (ezen is voltak dallamok dögivel).
Jah szurka piszka se nem maradhat ki : Ne tessék már Therapy? lenni, és szarabbnál szarabb lemezeket csinálni a zseniális Babyteeth+Pleasure Death+Nurse után, majd az első jó probálkozást (Infernal Love) szanaszéjjel fikázni, mert nem volt annyira sikeres mint az elődje :))
Bocsi SOWHAT, de a Szigetes Therapy? nem volt több egy újjgyakorlatnál ... kijöttünk, fellépünk, eljátszuk, lemegyünk .... semmi olyan plusz nem volt benne mint az eddigi Therapy? koncertekben amiket láttam.Inkább mentem sörért, jah és Nausea elejéről lehagyni a lényeget ... NA DE KÉREM! :))
Előzmény: SOWHAT (2804)