Ronika Creative Commons License 2000.08.24 0 0 topiknyitó
Hi All!

Azért szeretném nyitni ezt a topicot, mert egyszer egeszben szeretnem a velemenyeket hallani a tegnapi(2000.08.23.) rendkivuli parlamenti ulesrol, amelynek elmeletileg az olajbizottság miatt kellett volna osszegyulnie.
En vegigneztem az egeszet, es az az erzesem, hogy nagyon felvallrol veszik a politikusok ezt az olajugyet, nem veszik komolyan! A fidesz allandoan hergeli az mszp-t, SZVSZ Kunce Gabornak igaza volt, amikor azt mondta, hogy a Szalay fideszes kepviselo asszony nem tudja miket olvas fel, a kezebe nyomtak egy szoveget es azt felolvasta. Az egesznek a lenyege a fidesz allaspont az olajugyrol, az az, hogy az egeszben csak a kommuntstak(mszp), es az szdsz vannnak benn, ok nem! Szerintem az olajugyben mind a ket oldal eleg rendesen benne van... es nemhiaba mondtak Pinterrol is olyanokat, valamilyen szinten o is erintett. Es nagyon azt akarjak azok az emberek ekik erintettek, hogy igy haladjon a dolog... Szegeny Pallag nemsokaig fogja ezt birni, mert elobb vagy utobb kikeszitik, es nemcsak a kepviselokre gondoltam...

Ronika