Cirbissa Creative Commons License 2000.08.22 0 0 12
Na volt mar egy ilyen ZEO "imado" topic, ebben is csak ugyanezt tudom elmondani, hogy miert miert miert ERRE a szarsagra kellett azt a sok penzt elkolteni???
A fiatalok fejeben meg mindig csak annyi van, hogy a drog kulonleges, erdekes jo..mi bajom lesz tole ? Vagy azt hallja rossz, aztan kiprobalja vmilyen modon, es mmmm ez jo es utana ? Van rola FOGALMA ? MI MICSODA ? Mert itt nulla felvilagositas letezik, csak a heroinos lepusztult interjuk vannak. Ennyi a felvilagosito musor. Nem tudjak felismerni oket a hatasaikat se rovid tavon se hosszu tavon.
Semmi egy nagy homaly a fejben...meg nagyobb homaly az idosebb korosztalynak akiknek a heroinos fecsi es a spangli kozott egyenloseg jel van vagy legalabb is a biztos atmenet.
Szoval erre majd harap a veszelyeztett reteg..hogy most azert ne csinald mert nem meno drogozni. Ez a duma a 10eves korosztalyt gondolkodtatna el, ok meg inkabb kolafuggok meg szerintem.:))
De hogy 2 arc a Dr. Moreau Szigeterol ocska muanyag gyongyot szor eled, hogy ne drogozz mer', en akarkit hallottam/kerdeztem csak vad rohoges volt ra a reakcio....mi mas??? Nekem mindig kulon poen ha latom.Remelem Rez Andrasnak azert jutott egy ujabb juharkori kardfogutigris ereklye a nyakaba ebbol a sok milliobol. SZEGYEN SZEGYEN SZEGYEN SZEGYEN!!