akoel1 Creative Commons License 2000.08.22 0 0 44
Ugy néz ki, hogy ez a topik csak nkem van fenntartva.
Mindenesetre köszi a türelmeteket. És mielőtt valaki elzavarna innen egy Javas levelezőlistára, elmondom, hogy probáltam, de gyakorlatilag egy szót sem értek abból ami ott folyik.
Akkor tehát, a null-ás dologról annyit, hogy nem jött be, a fordító a következő hibaüzenettel kiakadt: java.lang.IllegalArgumentException: null owner window
ResetGomb
Kirakhatom az osztálystruktúrát, de nem látom, hogy az hogyan segítene. Azt figyeltem meg, hogy ha egy osztályon belül deffiniálok egy újabb osztályt, akkor végzi ezt a dollárjeles szőrnyűséget. Az a helyzet, hogy a strukturáltságot szeretném megtartani. FixY, elmondanád egy kicsit részletesebben ezt a package-s dolgot? Nem igazán értem. És azt sem, hogyha egy becsomagolt fájlt rakok a szerverre, akkor azt majd hogyan fogja elolvasni az interpreter.
A többi probléma is még mindig probléma:
-Hogyan tudom a kirakott komponensek fokuszat programból változtatni. Konkrétan, ha kint van egy csomo textfield mező, és az elsőbe a megfelelő kulcsszó kerűl, akkor átugorja a következő beviteli mezőt, és rögtön a harmadikban folytathatja. Vagy ha lenyomja az entert, akkor az eseményfigyelőm átrakja automatikusan a következő mezőbe, az utolsónál meg mezárja az ablakot.
-A getHeight() -es dolgot meg mindig nemhagyta abba. Es nekem nagyon kene a canvas merete. Amikor megvaltoztatjak az ablak meretet vele egyutt valtozik a canvase is. Enelkul csak a preferedSize()-ot tudom kiolvasni, az meg kevés.
-Lista komponenst még mindig keresek
-Hogyan lehet a html dokumentum tetszoleges területén elhelyezni az Appletet?
És egy nem javás kérdés is. Láttam olyan gif fájlt ami animáció volt. Jól láttam? És az más mit az applet? Hogyan lehet ilyet csinálni?