1. Egyedul semmikepp ne vagj bele. Ezt ugy ertem, hogy ha nem tud segiteni valaki, amikor elakadsz, akkor kihez fordulsz?
2. Miert cserelned le? Szerintem nem biztos, hogy kapnal a meglevo cuccert annyit, amennyibe egy uj iMac kerul.
3. Tobben allitjak, hogy a Photoshop jobban fut Mac-en (azert fogalmaztam igy, mert nem szeretnek ujabb vitat inditani :)). Csak ezert atterni? Az Archicad es a Netscape is jol fut. Az Artlantis-t nem ismerem, de valami rajzolo lehet. Helyette az Illustratort ajanlanam. Viszont - ha becsuletes akarsz lenni -, ezeket mind meg kell venni. Nem kis penz... (Van viszont Hotline ;-))))
4. Az iMac-nek van CD/DVD-je, 56k modemje, 10/100 UTP-je, USB-je, (az ujabbaknak FireWire-je is). Nincs viszont floppyja, soros- es parhuzamos portja. Az adatcserehez kell valami kulso (rendszerint USB-s) eszkoz. Pl.: ZIP, CD-RW. A nyomtatas szinten USB-n zajlik. Vannak mindenfele atalakitok (USB-Parhuzamos port, USB-SCSI, USB-Video stb.) amivel tobb-kevesebb sikerrel hasznalhatok a meglevo cuccok.
5. En kb. 3 es fel eve terem at Mac-re. Nem bantam meg. Jo erzes a "masik" oldalhoz tartozni.
6. Itt arakrol (is) talalsz infot: http://www.extra.hu/matrix68/