supertzar Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2759
albi: semmi gond, csak a narancsos újságíró bújt ki belőled megint :-)
"Szerencsére Pepper nem hülyült meg, nem kezdett heavy metalt pengetni..."
Azért az jó pont, hogy legalább nem á-val írod a metalt :-)

prowler: most komolyan, számít, hogy mit írnak x hónappal a lemezek megjelenése után?
Amúgy nekem nem tűnt fel, amíg a Rockworldben nem szóltak, hogy miket írtak a Kalapács lemezről.
Megnéztem, aztán fel is hívtam Bánfalvit, hogy gratuláljak, amiért végre határozott véleménye van vmiről :-)

Azt mondjuk érdemes megnézned, hogy mit írt ugyanez az arc három hónappal korábban egy régi metal banda, a TT Quick 1985-ös albumának ÚJRAkiadásáról:
"visszarepülhetünk a 80-as évekbe, rázhatjuk a rőzséinket (felkopaszodott homlokunkon) ezekre a fémes indulókra, melyek hol az Acceptet idézik..."
"szövegeik bár közhelyszerűek, nem kell kinevetnünk őket, annak idején mi is hittünk bennük..."

Ehhez képest Kalapács a korábban ki NEM adott dalokkal "a régi hírnevét lovagolja, erőlteti a langyos nótáit, a buta rímeket, amiken csak jókat mosolyogni lehet..."

Ennyit erről szerintem.
A lemez nekem is nagyon tetszik amúgy.

Kalapács koncert lesz Pesten, méghozzá vmikor novemberben egy nagyobb szabású bulin. További részletek hamarosan. Úgy néz ki, hogy a győri Halloween Nighton is Kalácsék lépnek majd fel a Demonlord és más HM csapatok társaságában.