andd kedves!
Érzed, mily egyszerű is vagy?
Pojczy!
Tényleg zárójelben, a cukkolóbajnoknak. Nem tudok átnézni a feje fölött, mindenkitől előre bocsánat ezért. Vitalezáróként. Valamint a belépőért is elnézést tőletek, ha méretesre sikerült volna /így lett scannelve :-/.
/Aki maradt a régi. Tudod, én kedvelem a városomat, ott, ahol születtem, melyben élek a mai napig, bármikor, bárki előtt felvállalom. Akármikor örömmel sétálok végig a főtéren, látogatom többszáz éves büszke emlékeinket, járok különböző neves helyi rendezvényekre. Azt hiszem, méltán érzek így. Jelenleg turisták tízezrei fordulnak meg nálunk, kicsim. Ugyanez a IX. kerületről vajh' mikor lesz elmondható, te senkiházi? Leperegnek rólam a magadhoz fajta utolsó macskajancsik /főleg, amikor amaz nem sepreget először saját portája előtt/. Tekintettel zöld mivoltodra, engedélyezem, hogy még egyszer átolvasd véleményem. Dehát mit is várjon az ember egy magadfajta átlag fradistától?
Netán városom számodra azért nem szimpatikus, mert ÉRVEKKEL szóltam klubodról? Ennyire hülye te sem lehetsz! Bár az általad leírtak épp ezt bizonyítják. Az ellenérveket jobb, ha számon se kérem.
Brutalissimi? Amikor azt a nagy zöld agyat kellene működtetni, valahogy megáll a "tudomány".
Nézd, én megértelek, hogy gyermekkori problémáidból adódóan néha szükséged van egy kis köpködésre. Ezesetben egy szavadba kerül, s átkísérlek a megfelelő asztalhoz, sorstársaid odaát tárt karokkal várnak. Ezért igazán kár volt megszólalni.
Részemről befejeztem, mert nem rólad, rólam, avagy egy adott személy lakhelyéről szól ez a történet./
Árpiban sokadszor csalódtam. Többet nem fogok...