Nyitra,
Engem meg megcsak Pecsett tamadtak meg, attol fuggetlenul a getto getto.En ahanyszor a 9. vagy 8. keruletben jartam, ciganygalerikkel, hugyszaggal koszos gyerekekkel talalkoztam. A kozerteket elleptek a sorozo alkoholista munkanelkuliek. Beismerem, nem mondhato, hogy az egesz keruletet jellemzi, de ha valahol, akkor ebben 2 keruletben jellemzo.
A paraszt alatt, nem a foldmuvelot ertettem, hanem a bunkot.
Benneteket Torgyan ur, minket a Toller ur penzel.
Nemtudom mikor panaszkodtam, hogy mi is kerunk tobb penzt. Sot, kiemeltem, hogy egy kiskoltsegvetesu lelkes fiatal csapatot szeretnek Pecsre.
A cikkek merete egyenes aranyossagban all a szurkolok szamaval???:)
Erdekes elmelet. Szerintem egy sportujsagnak a sportesemenyekrol kene beszamolnia, es a cikk meretenek nem a szurkolok szamaval kene aranyba lennie, hanem a palyan tortentekkel.
De ha ez igaz, nemszabadna 3 sorosnal tobbnek lennie az MTK meccs beszamolojanak.
En kiemeltem, hogy nem a Ti (szurkolok) hibaja, hogy a Fradit megkulomboztetik. Ezek utan, nemigazan ertem, miert teszed fel a kerdest, hogy ez miert a Ti hibatok.
Megsugom neked, hogy a cegek kepviseletei, nem feltetlenul a lakossag szama miatt vannak Pesten.
Az infrastruktura legalabb akkora szerepet jatszik benne. Ha nekem cegem lenne, eloszor Pesten nyitnek irodat. Soha nem vitatkoztam ezekkel a dolgokkal.
Forza Pecs!