wares_DBP Creative Commons License 2000.08.18 0 0 163
Lorincz,

Azert mert kicsit rohejesnek erzem, hogy egy 9. keruleti csapat szurkoloja parasztozza a 2 legszebb es legregebbi magyar varost, es az ott eloket. Szoval ha parasztoz nezzen korul maga, vagy a klubja korul. Neked mint szuletett pesti polgarnak mi a velemenye a nyolcrol vagy a kilencrol? Komolyan buszkek vagytok ra? En megertem, ha a Fradinak szurkoltok, akkor is ha nem ott eltek, ettol fuggetlenul a kilencedik kerulet getto, ahova eletveszelyes bemenni.Unom a csillesezest, de kibaszottul.
Mellesleg en Pesten elek, semmi bajom a varossal, es a pesti emberekkel. Szeretem is a magam modjan, ettol fuggetlenul Pecsre hazamenni csodalatos erzes. A videki sokszor sokkal kisebb paraszt, mint a fovarosi.
Persze meg bele sem mentunk abba, hogy ki penzel benneteket...Ugye ne is menjunk bele???
Az hogy Viola UTE drukker is, az O dolga, az O baja.
Tudom, elfogult es rohejes neha, vagy mindig, de nagyon sok igazsagot irt le. Mindig kiemeltek a Fradit a szarbol, sokszor bizony igazsagtalanul is. Egy NB1-es Fradi meccs beszamoloja a Nemzeti Sportban 2 oldalas, a videki meccseke pedig atlag fel. Ezek tenyek, ne vitatkozzunk. Sok szart kevernek ebben a magyar fociban. Keves a klub ahol nem. De van ahol nem, pl. Loki, vagy nagyon ritkan, es van ahol nagyon sokat, es Ti vagytok az elso helyen. Engem nem erdekel az FTC mint hiranyag, es sok millio ember erez igy. Miert kell rolatok mindig 5szor tobbet hallani, mint a tobbi klubrol??? Ez nem a Ti hibatok, csak nem akarjatok elismerni mint tenyt.
Mas, sokak szerint a Fradi a legnepszerubb klub. Alairom, ettol fuggetlenul sokkal tobb ember gyuloli, mint aki szereti.
Utalom hogy mindenki a multbol akar elni.
A mult fontos, de nem lehet vele eltakarni a jelent.

wares
Forza Pecs!