Na,hogy ujra mindenkiben feleledjen a gyulolet a kobanyai idegenek miatt,felelesztem a temat.
Mindenki vagja a temat,hogy hol van a Korosi Csoma setany?Helyes!Akkor azt is tudjatok,hogy total-brutal ujja epitette a kerulet az egeszet a millenium jegyeben.Tudtam volna jobbra is,de el kell ismerni,hogy fakkal,szokokuttal,ivkuttal,mindennel egyutt szep lett.Erre mit latok nap-mint nap?Neeeeem,nem sargakat,hanem BRAZILOKAT.Tudom,hogy Kobanyan ez nem ujdonsag,de amig a regi setany volt,addig eszuk agaban sem volt attelepulni a setanyra.Most egesz napos ciklusokban,turnusokban valtjak egymast a ciganyok.A kis ciganyporontyok ott furdenek a kutban.A gyerekuket,tessek megkapaszkodni,odapisaltatjak az ujjonnan telepitett bokrokra.Estenkent is a padokon ulnek,hangoskodnak,kiabalnak vazzeg!!!
A feher ember meg fel leulni,fel akar elmenni is mellettuk.Pedig nekik epitettek.
Ha higgadtan nezem a szitut,akkor azt nyilatkozom,hogy azoknak epitettek,akik kulturalt korulmenyek kozott,igenyes helyen akarnak par percre kikapcsolodni,azoknak akik meg is becsulik a kornyezetuket.Na,ezen tenyezok,amelyeknek a ciganyok,es a sargak sem felelnek meg.Szemetelnek,odaszaratjak,pisaltatjak a gyerekuket,randaliroznak.Mert nem erdekli oket,hogy nez a kornyek,pedig a civilizalt embert erdekli.DE OKET NEM!!!!!!!
Elso felindulasbol ez jutott eszembe!
Gabor
u.i.:ja,ma raktak be a kis ivocsapot,ami fole kell hajolni,es ihatsz a folfele lovelo vizsugarbol.Mondanom sem kell,hogy a csoves es a ciganyvalogatott elet-halal harcot vivott sorbanallas kozben:-(((((((