Haliho mindenki...
Kulonosen micu-nak mert mar tobb topicban megfigyeltem ertelmes/erdemleges valaszait az informatikaval kapcsolatban. Jomagam informatikusnak trtom magam, pedig nem kodolok (na jo csak egy kicsit..:), es meg diplomam sincs (23 evesen).
Kezdtem azzal hogy gimiben akarmit is mondott a tanar en megcsinaltam (szerencsere jo fej volt a tanar, eszrevette az erdekodesem), aztan hadveres lettem, gep osszerak, halokartyak es alaplapok vilagaban eltem, aztan rendszergazdasg jott tobb cegnel is..Manapsag online marketingel foglakozom, de a keresok oldalarol. Azaz azt tanulom hogy mikent lehet minel magasabb talalati aranyt elerni..szerencsere nemzetkozi cegnel dolgozom, es a kulfoldi keresokkel vacakolok. A team tobbi resze viszont fejleszt , lotusos alkamazasokat, SQL, asp, e-commerce stb...de mint a csapat tagja en is reszt veszek a megoldasok tervezeseben.
Amit most megtanultam mar, az az hogy nincs megallas a tanulasban. Most a diplomat fogom megszerezni es GDF-en mert oda van idom el/be jarni. Sajna a papir is kell...;-)
Angol nelkul tenyleg nem megy.
Horasz