agresszívmalac
2000.08.17
|
|
0 0
290
|
Na Drága Kartácsok!
Azé nem írtam retekről mert a végleges retekbemenésrőőő tárgyaltam cégem drága, kedves vezigazgatójával. Dö szityuésön volt verí érdekes. A mútt hét csütörtökén rögtön miután beszámoltunk, hogy milyen k..a sikeres a projektünk és meg lettünk dícsérve, az ig.hely. először valami közös megegyezésről szóló baromságot akart aláíratni velem, aztán amikó mondtam, hogy tán rugjanak ki ha hibáztam, rögtön hümmögni kezdtek, hogy hát izé a munkámat jó végzem és nincs semmi baj, dehát, hogy a tulajdonos (aki még véletlenül sem az egyik legnagyobb hazai távközlési szolgáltató) terveiben a cég leépítés szerepel és a többi és a többi.
Sz'al agresszívmalac bikém veri engri end jól odaszólni ig.h.-nak, aztán uzsgyé el egy ügyvédhez aki agresszívmalacot jól kiokítván megnehezíté az vezetők életét.
"...és volt nagy sírás és az fogaknak tsikorgatása...", de agresszívmalac lenni mint gyémánt és szivatni meg egész társaság.
Szóval ma és holnap még innen megyek a retekbe, de hétfőtől már valamelyik matáf pontban fogok nyomulni, ahonnan csak képletesen fogok a retekbe menni.
Sz'al szijasztok meg minden.
Üdv: agresszívmalac |
|