"Könnyű neked, mert te kétfelé szurkolsz két kulaccsal, mi Fradisták meg csak egy felé. "
Na ezaz! Masok nem szurkolhatnak egy fele, csak a Fradistak mi? Csak ok leteznek, mi? A tobbi meg semmi. Csak tudnam, hogy akkor ki a fenevel jatszotok meccseket ha csak a Fradi letezik.
Kedves Zoldek!
Ahogy elnezem ez a topic is azert szuletett, mert egy ember megelegelte a Fradi koruli hercehurcat es propagandat. A Fradi sziv lehet hogy letezett, de ma mar csak egy jo kis reklamszlogen lett belole. Ezt csinalta a kapitalizmus. IJ. A hangulatot meg az valtja ki belolem is, hogy -neadjisten- megveszek egy sportujsagot (tortenetSN az NS-t) a felkeszulesi ido alatt, es mit kell latnom? Az egyik oldal 3/4-e Fradival foglalkozik, az also negyede az Ujpesttel a masik oldalon 1 oldalra osszesuritve az osszes tobbi. Pedig en is ugyanannyit fizettem azert a rohadt ujsagert mint barmelyikotok. Legfokeppen ennek is koszonhetitek, hogy az osszes tobbi klub szurkoloi egyenesen utalnak titeket!
Ami a nezo szamot illeti: Az egy merce amivel meg lehet nezni egy csapat utani erdeklodest es ezert nem lehet figyelmen kivul hagyni.
Amugy az Ujpestiek sem panaszkodhatnak olyan nagyon, mert meg ok is jobb helyzetben vannak mint barmelyik videki klub. Mi 'videkiek' csak akkor kerulunk kozeppontban, ha vagy megszununk, vagy csod fenyeget, vagy leszoptunk valami Pesti csapattol. Ellenkezo esetben... Erre a legjobb pelda ami az utobbi ket forduloban volt:
VIDI-UTE 1-4 Ha emlekezetem nem csal az UTE kapusa 8 pontot kapott a meccsen nyujtott teljesitmenyeert...
kovetkezo fordulo:
ZTE-VIDI 1-3 Milinte kapusunk kapott 6-ot. Kerdem en: Mivel nyujtott tobbet Biro? Arrol nem is beszelve, hogy joval kevesebbett kellett vedenie mint Milintenek az egerszeg ellen.
Arrol meg nem is szoltam, hogy az utobbi meccsunk kapott kemeny 3 !! -as ertekelest!
Lehet dobalozni, hogy irigykedek. Igen. Irigykedek, mert minket nagyivben leszarnak, nem tolnak belenk rakat penzt a koltsegvetesbol es igy nem jut penz jo jatekosokra. Azt mondom: oruljetek, hogy nektek nem ilyen mostoha korulmenyek kozott kell latnotok a csapatotokat!
Egyszoval. A mai media fujja a lufikat. Nem lehet elmondani, hogy elegge partatlanok es van egy olyan erzesem, hogy nem is lesznek azok. Ezt el kell viselnunk es ez ellen nem tehetunk semmit.
Csakazertis HAJRA VIDI!