Giorgetto
2000.08.15
|
|
0 0
24
|
Ha nem haraxol inkább a 10 éve ismert haveromnak hiszek... Mivel ő még sose mondott valótlant nekem... Majd meglátjuk miként osztályoztok minket a félidőben, eléggé gyanitom, hogy jó lesz az osztályzat... Ja és én mindig objektiv vagyok, sajnos hangfelvételt nem csináltam (bassza meg), de az fix, hogy 90-ből 75-ön ott voltunk, nálatok ez az arány nem lenne ilyen hizelgő... az pedig, hogy hangosabbak voltatok csak 1 tényező, az összes többi mellettünk szól...de vitatkozzunk, melyik osztályzásommal nem értesz egyet, indokold is kérlek, én igy ugyanezt fogom tenni! a tapskombinációk miatt néhány dal elég halk volt elismerem, de a go west, a harcoljatok, és az i will survive még a TV-n is volt olyan hangos mint a hajrá fradi, ez tény. ja és tavaszi meccsen kevesebben voltunk (darabra 210-en), de az összefoglalóban ott is qrvára lehetett hallani minket, pedig akkor nem éreztem magunkat belülről soxor ilyen hangosnak. de remélem a bozsikban bizonyitunk hangban is, és akkor nem lesz félreértés, hanem egyértelmű végeredmény fog születni! egyébként a Bozsikban télen én bizony hallottam azt az 50-en fanatikust aki a részetekről szurkolt, teszem hozzá nem is rosszul! ennyit az objektivitásról.... |
Előzmény: BRYAN (23)
|
|