Szia Hori!
Ez erdekes, en is kint voltam a szombati talalkozon. Nem lattal? Red-Blue Devils pulcsi, a meccs elejen a futopalyan voltam az Eastside elott, a vegen pedig "kergettem" a Horvath Ferit es a Matyust egy fenykep erejeig.... (Elkaptam oket, igaz a palyan rohantam keresztul, es ez nem mindenkinek tetszett nagyon....) A meccs elott meg a Fan szobaban voltam, ami hihetetlenul lenyugozo volt szamomra. Meg a demonstraciot is vegigkisertem, igen jol szervezettek szerintem! (igaz a latvanyt eleg fura modon hoztak ossze...)
Ja, nekem az eastside fotosai azt mondtak, hogy 3000 cotbussi van, de sokkal tobbet vartak, mert a Jacobs adott ingyen buszokot, es ugye ez volt az elso talalkozojuk a bundesliga 1-ben.
Ja, es en meg egy olyan informaciot hallottam, hogy a talalkozo utan 50-50-nel szemben egy teruleten osszecsap a ket huligancsoport. Nem tudom mi lett belole.
A meccsel kapcsolatban nagyjabol egyezik a velemenyunk, de szerintem a cottbusnak nem Bremaban kell gyoznie.
Szerintem a bremaiak kozott is volt jo no, ket hete vagyok kint, most lattam eloszor ilyen szempontbol jot.... A klub szobaba kellett volna bejonni.....)))))))))))