Kedves wizes dehogy haragszom meg , itt ha lehet nem emberek hanem elvek csaphatnak ossze..
Nem teljesen ertem kit itelsz el a kituras jelzovel , azt amit en irtam az akkori foldfoglalasrol vagy azt ami a latinok csinalnak most ...Szerintem az igazsagot nem az utan kell megitelni hogy mennyire kellemetlen nekunk..Sajnos meg igazsagot sem lehet tenni mert minden oldalon van egy kicsi .
En is felvagyok haborodva a kultursokkunk kozepete mikkor idegen es szamomra kellemetlen szokasokat ,viselkedest ,behoznak a meghitt kornyezetembe sot elakarnak uralkodni rajtam , rajtunk. Torokok , bosznyakok ,afganok ,arabok , valobban soha nem eltek itt .De a latinok , (meg egyszer irom ) , akiknek nem birom az eletstilusokat ,megis elobb voltak ott mint a magas civilizaciot teremto mai amerikai nemzet fiai..
Csak ennyit gondolok errol ,na meg arrol hogy fog ez kinezni ha nem vedekeztek ellene .Mert a demokraciaban-amelyik szisztemba en a legjobban szeretek elni -megis meg van az a hatrany hogy egy analfabeta barmilyenek akit talan odacsabitanak valami elvtelen igeretel a valasztoi urna ele,annyi beleszolasa van a politikai jovohoz mint annak a jol megfontolt ,helyzetet ismero polgarnak , aki nehezen hatarozza el kinek adja szavazatat.