En ketszer jatszottam vegig a f2-t (az f1-et most kezdtem, es hala kwisnek mukodik ahogy a nagykonyvben meg van irva), eloszor kezdokent Narggal, masodszor Becka-val (sajat teremtmeny) es mind ketszer hanyagoltam a karizmat, ugyhogy max harom utitarsat tudtam cipelni, viszont Narg bikaeros, es konnyu ill. nehezfegyverzetben kepzett, bar nem tul okos srac lett, mig Becka rendkivul intelligens es konnyufegyverzetben kitunoen kepzett holggye valt (kb a jatek ketharmadanal 300%-os volt a lightgun skillje), aki unarmedben is jaratoskent (kb 130%) nyomta le a kemeny sracokat NewRenoban ill. San Franciscoban.
Felvetette valaki az erdekes Random Encounterek kerdeset, ti talaltatok olyat, hogy valami gyuru alaku szobor, es ha atsetalsz rajta, akkor a multba teleportal a vault13-ba, ahol osszetorheted a water-chipet, ami nemi oromerzetet okoz... Meg jok a Monty Python poenok is, a Bridge of Death, es Arthur kiraly lovagjai ("a bator sir Robin...")
Az npc-ket illetoleg annyi fuznek hozza meg, hogy kezdetben orultem Marcusnak, de aztan rajottem, hogy megvannak a hatranyai, ha valaki nem viselhet pancelt, mert nem jo ra az emberi meret, ugyhogy szerintem a ket leghasznosabb (marmint harcban) tars Sulik es Cassidy, es szerintem Suliknak batran lehet burstolo fegyvereket is adni (lehetoleg az SMG-nel jobbakat), tuti jol kaszal veluk, mig ha lehet akkor Cassidy is kierdemel egy Gauss Rifle-t. Veluk igazan utokepes csapatot lehet osszehozni, volt olyan harc ahol nekem nem is volt lehetosegem loni mellettuk:-))).
Uhh, kicsit sokat irsokaltam, szoval koszonet kwisnek, es udv mindenkinek,
mag.