Fogalmam sincs fiúk-lányok, hogy mit akartok és mit nem akartok legalizálni, nem legalizálni. Súlyos sztereotipiákból és félinformációkból táplálkoztok. Mindegy, nem akarok, nem is fogok beszállni a vitába. Viszont elgondolkodtató, hogy az alkoholnál sokkal veszélytelenebb marihuana illegális még mindíg. Miért? Ez bizony már történelem. Nézzetek utána, ha érdekel.
Tapasztaltam, tudom, miről beszélek. Nem függök tőle jobban, mint a cigarettától. Nem nagyon értem, hogyan alkothat véleményt valaki olyasmiről, amit nem ismer. Vagy ismeritek? Akkor bocs.
Hernyót legalizálni? Kokaint, Crack-et? Azért ezt senki sem gondolja komolyan, ugye? Tájékozódni hölgyek/urak!
Még valami. Az alkoholista, a drogfüggő, stb. tetszik vagy nem tetszik, a társadalom áldozata. Gondolom ti nem szenvedtek semmi hasonló betegségben, így eszetekbe sem jut, hogy bárki, akárki kerülhet ilyen helyzetbe. Az ember szociális lény. Semmit nem csinál önállóan, nem is képes rá. Az ember sz**t sem ér egyedűl. És attól függetlenűl is lehet értékes egy ember, hogy alkoholista, vagy drogfüggő. Mindenki függ valamitől, csak nem mindegyik olyan látványos, mint az említett kettő.
Na szevasztok!