emberbarát
2000.08.10
|
|
0 0
1147
|
Üdvözletem,
Előljáróban: Bp.-en élek, fiatal végzett műszaki (villamosmérnök, de az informatikában is otthon vagyok) diplomás srác vagyok.
Nemrég figyelem a fórumot, s sok elgondolkoztató megjegyzést olvastam a külföldi "léttel" kapcsolatban. Bennem nemrég fogalmazódott meg a gondolat hogy kimenjek az USA-ba dolgozni - egyelőre - néhány évre. Nem vagyok tagja sem az AmerikaFunClub-nak, se a magyarságommal nincs semmi bajom, egyszerűen csak a lehetőségeimet szeretném kicsit bővíteni, amíg független vagyok és rugalmas. Olvastam írásaitokban a vízumokról, tanulásról, de az igazat megvallva még nem igazán állt össze a kép teljesen. Írásom célja, elsősorban tapasztalt emberekkel kapcsolatok kialakítása - nem titkolt szándékkal; munka keresés miatt. Ha ismertek olyan helyet, vagy tudtok lehetőségről hogy műszaki területen el tudjak helyezkedni akkor kérlek hogy dobjatok egy imélt. Nem zaklatok senkit imélekkel, ha írtok, nem "tapadok", s nem is azonnal gondolom a munkát (kb. jövő nyár/ősz-től) , de azért időben akarok elkezdeni keresgélni. Már egyéves munkaviszonyom van, s kettő lesz jövőre (mily logikus, nem-e? :)
Tehát nem is a főiskola kapujából akarok nekivágni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Feri
|
|