KissMe Creative Commons License 2000.08.10 0 0 8
Kedves agresszívmalac!

Nekem is tele van már az összes hócipőm a mostani helyemmel. Sok problémám van, személyesek is. Legnagyobb gondom az, hogy annak ellenére, hogy elvégeztem a cég hathatós anyagi segítségével egy főiskolát, közben megőszült a hajam a sok feszültségtől (tanulás+munka+családi gondok), semmiféle előléptetés, frankóbb, a végzettségemnek való munka nincs kilátásban. Egy utolsó senki vagyok beosztás és hatáskör szerint, ugyanakkor a főnököm engem intézményes VALAKINEK gondol, akire mindent rábízhat, mert bármit képes ezek ellenére megcsináli. Még a vezérigazgató helyettesi feladatokat is, helyettes helyett. Ha egyáltalán ad munkát. Mert a legnagyobb problémám akkor van, ha nem kapok. Én szeretnék megdolgozni azért a pénzért, amit kapok.
Anyagi kompenzáció rendben, de ki szeret úgy dolgozni akárhány ezer forintért, hogy reggel már a buszra sincs kedve felszállni, ami a munkahelyére hozza? Voltak próbálkozásaim, kitaláltam magamnak egy jó kis munkát, amit szívesen végeznék, és még nincs gazdája cégen belül, ugyanakkor elengedhetetlen lenne megoldani, de hiába a vezérigazgató támogatása, ha a közvetlen főnököm nem enged el a helyemről.
Azt hiszem, érthető, hogy váltani akarok. Március óta próbálkozom, hogy a második munkahelyemet, ahol 5 éve dolgozom, lecseréljem. Eddig még mindig volt valami, ami nem stimmel az ajánlatokkal. Ha pár nap alatt Pestre tudtam volna költözni, már réges régóta máshol dolgoznhatnék. De ez sem megy.
Teljesen patthelyzetben vagyok. Bármilyen állást (pl. biztosítási ügynök) ha nem muszáj, nem vállalok el, mert csak rosszabbul járhatok mint itt.

Látod, malacka a pénz nem minden. Van olyan kollégám, akinek már nem is köszönök.
Az álláskereséshez pedig ajánlom, hogy keress meg fejvadász cégeket (az interneten csomó címet találsz a www.wesselenyi.com/karrier/karrier.htm oldalon), ahova beadhatsz önéletrajzokat, és ők tartják veled a kapcsolatot (nekem az Aim To Please jött be), folyamatosan ajánlanak ki cégeknek.

Üdv