Vanek Creative Commons License 2000.08.10 0 0 24
iudex!

Igazándiból amit mondtál, az nem áll ellentétben az én állításommal. Ugyanis ma azért éri meg higítani, mert baromi drágán megy a cucc, az higítóanyag költsége viszont elhanyagolható, reklamáció, minőségellenrőrzés nincs.
Ha legális lenne, a drog szerintem baromi olcsó lehetne, egyszerűen nem lenne érdemes higítani, pláne, ha némi minőségellenőrzés is lenne (az első pillanattól kezdve).
Továbbá szerintem a liberalizálás hatására jelentős elmozdulás lenne a könnyebb drogok irányába.

Környezettől elvonatkoztatás? Akkor félreértesz. Szerintem ugyanis hoszabb távon kevesebb drogos lenne a liberalizált körülmények között, de legrosszabb esetben sem lenne nagyságrendileg több, viszont az ő problémájukat sokkal hatékonyabban lehetne kezelni a felszabaduló igen jelents pénzösszegekből (ld. lejjebb).
Viszont manapság igenis sokkal de sokkal jobban sajnálom azt, akihez betörnek, vagy akit kirabolnak a drogadagjukért, mint azt a fószert, aki kirabolt valakit, és utána az abból vett anyagtól bekrepál. Valahogy az igazságérzetem ezt súgja és ezzel nem tudok mit tenni...

Előzmény: iudex (22)