golden
2000.08.09
|
|
0 0
63
|
Az Alterra valóban önfentartó. Egy oldalért 7800 dohos magyar forintot kell perkálni. Valahol azért ki kell törni. Egyébként most vannak meozáson a verseim a Magvetőnél. Imádkozzatok értem.
gyöngyvirág: örülök, hogy a háromkönyves topikon is feltüntél. Én is szeretem a verseket. Azokat firkálgatok. didé szerint nem is a legrosszabbul.
Na de majd a kiadó eldönti.
A véleményetek érdekelne. Írtam egy verset Allen Ginsbergről. didé egyik ismerőse felháborodott, hogy egy magyar ember miért szeret egy hüje amit ennyire. Igaz, én még találkoztam az öreggel Pesten 1987-ben, és mindig az írói példaképemnek tartottam. Szerintetek egy vers nem adózhat áhitattal egy halott írónak? Rengetegszer olvastam a verseit. Nagyon tetszett az őszintesége. Egyébként szerintem a mai USA írók sokkal nyiltabbak, őszintébbek mint a magyarok. Sőt, ez az egész 20. századi amerikai irodalomra jellemző
Szereti közületek valaki Hemingwayt? Az Afrikai Vadásznapló egy alkoholista önvallomása is lehetne. Szinte minden második sorban iszik egy viszkit. Jó, ez túlzás, de valahol kiérzed a sorai között. És mégis, az egyik valaha élt legnagyobb író.
Én így látom. |
|