Szia!
Teljesen belterjesek vagyunk, de nagyon örülünk neked! Én már most a szeptemberi bulira fenem a fogazatom! Voltaképp van valami alapja annak, hogy a To/Die/Fort a HIM-hez hasonlítják, de azért nem annyira nagy az azonosság, mint azt előszeretettel írogatják. Persze számomra kötelező, elvégre imádom a skandináv vadulásokat, így az In Flames-t is! Pont ma hallgattam a TDF albumot és nézegettem a képet - a srácok világszépek! Valamit nagyon tudnak ezek a finnek...
Ennél jobb talán csak a Nightwish-Sinergy buli lesz!!!!
Virág! Képzeld, írt nekem Dark Angel meg egy osztrák lány, aki tök normális, valamint Pascalle is érdeklődött, hogy sikerült a találkozó, szóval leírtam mindüknek a történteket. Próbáltam tök normálisan szólni Angelhez, hátha felfogja, mi is történt voltaképpen, ki támadott kit... Ha nem, hát nem...
Szerintem érdemes előrukkolni a fotós dologgal!!! Holnap nyomulok watershez. Figyuzz, ha gondolod, útközben megveszem neked az újságot és odaadom neki. Kifizetheted, ha megjön a pénzed, de úgy is intézhetjük, hogy levonjuk a fotók árából. Nekem mindegy. Szerintem holnap felhívlak - állatira meg fogsz lepődni, mi?!?!?
Na cső és oltárira várom már, hogy láthassam a srácokat!!!