Noném Creative Commons License 2000.08.09 0 0 27
Kedves Mici Maci!

Semmi bajom a könyvekkel mint információ hordozókkal, mert szükségesek. Kívánom neked, hogy sok új ismeretet szerezzél általuk is.

Viszont a médiumoknál maradva - mivel elsősorban én erről gondoltam írni - szerintem azért az aki a legfelsőbb isteni igazságokat tudja átvenni annak ez a tény az életét is át kellene hogy hassa. Vagy rosszul gondolom? (pl. hiába mond és ígér egy politikus sok-sok szépet a parlamentben, tv-ben, stb. ha kiderül róla, hogy olajmaffiozó, pedofil, korrupt, ... - bocs a hasonlatért, kicsit eltúlzom.)
Na szóval mitől hiteles egy médium? Légyszi ne azt írd amit olvastál, hanem amit te gondolsz igazából.

Még annyit, hogy ha elfogadjuk azt a tényt hogy az ember spirituális vagyis szellemi lény, akkor kutya kötelessége előbb-utóbb foglalkozni eme dolgokkal és keresni a kapcsolatot saját hovatartozásával. (Vagy tán ez is úgy müködik mint a vallásoknál, hogy a pap dolga Istennel kommunikálni mi meg elmegyünk a templomba, meghallgatjuk a papot és már le is van tudva összes kötelezettségünk? - azért mielőtt minden felekezet nekem ugrik, ideírom; ezt is sarkítva értem csak! :)

Nem akarok könyékből vitatkozni, csak mások véleménye, gondolata is érdekelne. Kérlek mindnyájatokat, hogy a lényeg az eszmecsere legyen és ne az indulatos vita.

Noném

Előzmény: Mici Maci (26)