Szia fargo :)
volvos vonatkozása nemsokvolt afrikai utamnak. Csak két hetest láttam, a többi mind busz volt. Ebbol is látszik, hogy figyeltem :)
Aki látott már tudja, hogy nem vagyok egy tejfehér 'alkat', pár nap szánsájn után viszont arab barátaimhoz hasonló színre tettem szert mindenféle erolködés nélkül. Szal sakál volt.
Ami még említésre méltó (itt nagyot offolni már amúgyis is muvészet :-) :
-a fizikumom arrafelé meglehetosen szokatlan. Folyton lerambóztak meg valami bászkitbólt emlegettek az általam egyébként nagyon tisztelt és nagyrabecsült kultúrával rendelkezo nemzetek élo sarjai. Legalább átláttam a bazári forgatagon, viszont a taxisok agyára mentem az azonnali üléstologatásommal. Ja, peugeot 405 396e km-el egész szépen muzsikált... (autós szív)
-lorené nemszereti ha dzsetszkível vadulok mint valami gazdag aranyifjú :-) a dzsetszkít bérbeadó semszereti :-)) a parachuttát viszont nem mertem kipróbálni...
-a nászútom is Tunéziában volt (igaz máshol), de ismét kifogott rajtam az étek. Hálistennek az utsó nap kellett csak gyakrabban látogatnom bizonyos helyeket. Azért az a csirkepörkölt amivel itthon Nagyapám várt... na az már nagyon kellett.
-nemtom minek kell 60hoz közeli 120 kilós godzillák csöcseit közszemlére tenni. Elvesztették a háborút akkor most megmutatják mekkor bögyeik vannak?? K.K.K.
-arab pilóta nagyon lazacsávó. Légörvény vagytomisénmi (tán Templar kisegít) miatti 10-20 méteres zuhanás közben olyan nyugisan tudja mondani, hogy meine damen und herren, wir...
-szormével borított muszerfalakból láttam eleget. Helyet kap még az elnök, a csemeték stb. képei + virágok + mindenféle giccs a muszerfalon. Broáf.
-alkudni is sakál. A rekordom 85 dinárról (1dinár cca 210 HUF) 30 dínárra volt. Szerintem így is a kis koszos nyert vagy 20 dínárt :)
-Kartágóbó romjait pár ko képviseli. Persze a sztorival együtt így is érdekes, de akkor is lehangoló.
-aszongya a reiseleiter: naomst mindenki tegye el a gépét mert itten az elnöki palota, aztán bevisznek ha fotózunk. Találjátok ki lore micsinált? :-)))
E két alkalommal egész rendesen megismertem ezt az országot. Jó érzés, mégse a sok olaszba menés miatti 'riminibe vakon is eltalálok vazzeg' dumával virítok :)
Ti viszont lanyhák voltatok.
B. Laci? Én csak B. Macáról tudok :-)
keton,
öouúüuiíeéaáoó
na?
lore
ps: durva sok munka vár rám az elkövetkezo 3 hétben. Aztán irány ausland. Remélem az is sakál lesz. Bár... audik földje :-)