Bell Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1135
En ezeket az orabereket a helyi ujsag hirdetesek rovataban lattam. Ha ilyen munka erdekel, csak vedd meg a legnagyobb ottani helyi lap (Times, Tribune, Sun, Intelligence...) vasarnapi szamat, amikor is a legtobben hirdetnek. Vagy probald meg esetleg annak a lapnak az on-line valtozatat. Nalunk a nanny hirdetesek a "Domestic Care & Wanted" alatt vannak, de az is lehet, hogy nalatok mint Child Care van feltuntetve. Nalunk a $10-12-es oraber eleg altalanos, sot lattam nehany $15-t is, gondolom a sok Microsoftos apuka es anyuka konnyeden ki tudja fizetni, meg se kottyan nekik, amior ok havonta $13000-t visznek haza.
Ha esetleg meg tudok valamiben nyugodtan kerdezz, akar e-mailben is. Te egyebkent merre vagy?
Kerya, nem is tudtam errol a G5-os vizumrol, pedig annak idejen amikor nekem is haza kellett jonni, a csalad akinek dolgoztam megkerdezett egy ugyvedet is milyen uton tudnanak megint alkalmazni. A zold kartya lottora be is fizettek, de sajna nem huztak ki. Van esetleg olyan aki igy kerult ki? Mik voltak a tapasztalatai?
A nanny munka tenyleg nem tul felemelo, de legalisan csak igy lehet, ha csak nincs valami keresett diplomaja az embernek. SZeretnek itt elkezdeni tanulni es erdekelne, kinek milyen tapasztalata volt mint nappali tagozatos tanulonak (full time student)
Itt Washington allamban (nem osszekeverendo DC-vel) is elofordulnak mexikoiak, epitkezeseken szinte csak oket latni, meg este 8-9kor is dolgoznak. Nem tudom tudtatok-e, de Vancouver, BC-ben (Kanada) a lakossag (ha jol tudom)28%-a kinai. Ok akkor menekultek oda, mielott Hong Kong-ot atvette volna Kina Angliatol.
Előzmény: pestiutca12 (1115)