Sziasztok!
Na akkor megírom, hogy milyen volt kissé hátrébbról a HIM koncert. Az első pár sor szerintem fanatikusokból állt, ők sikoltoztak stb, ismertek minden számot. A szigetlakók többsége viszont nem ismerte a zenekart, kivéve három-négy számot (Right here in my arms, Wicked games, Join me in death), ezekre volt bemozdulás, taps. Sok nyálagyú vagy egyszerűen sznob emberke, miután rájött, hogy itt nem Kispál-féle énekhang-mentes "értelmiségi" rock következik, hanem metal, szóval gyorsan elhúztak, jól is tették, takarodjanak! Szerintem a hangzás megfelelő volt, csak kicsit halk (az ismert okok miatt), ráadásul Ville is formában volt énekhangilag. Ami egyedül zavart, hogy állandóan hátat fordított a közönségnek és a dobosnak vagy a billentyűsnek énekelt. Remélem szóltatok neki, hogy legközelebb a közönség felé álljon :-).Meg a pólója :-/ ilyen vörös csillaggal, ez errefelé nem túlzottan nyerő. Érdekes, hogy a Resurrection élőben ütős volt, más - hasonlóan jó - számok meg nem annyira, az egyik új dal (az első, amit újként játszottak) is nagyon tetszett. Elég sok számot nyomtak, mondjuk ez abból is adódik, hogy Ville nem ír 15 perces progresszív eposzokat :-))). Egyszóval nekem tetszett a koncert, de valamilyen látvány, show azért lehetett volna, úgy érdekesebb.
Tényleg, lányok, hol/mikor történt meg a nagy találkozás? Milyen ajándékokat vittetek? Így fél szavakból nehezen tudom kihámozni, igazán írhatna Viveca egy hosszabb beszámolót. Addig is üdv,
a libertine