defiant Creative Commons License 2000.08.06 0 0 998
Ne haragudjatok rám, tudom, hogy csak nekem jelentős az élmény, de meg kell osztanom valakivel. :-) Szóval én kb. 12 éve nem modellezem. Anno TT-ztem, akkoriban mondjuk egy Nohabot a Triálnál a Deákon 320 forintért lehetett beszerezni. Nos, ma az EuroCenterbe tévedtem és ott találtam egy modellüzletet, ahol van TT is. Szép kis darabok, no de milyen áron! :-)

Nem is ez a lényeg. Vettem Tillig katalógust. Tiszta nosztalgia számomra az egész. Én még ott ragadtam le, hogy ha sín profilos pályát akartam építeni, nem csak U-alusat, akkor vettem talpfákat, meg úgy méteres darabokban volt sín és azt belehúztam. Most állítólag már nem ez a divat, hanem flexibilis sín van. A Tillig katalógusban nem találtam ilyet, ezek szerint nem ők gyártják.

Láttam, hogy nem csak Tillig, hanem Roco TT is van. Ki gyárt még ilyet? Ha jól olvastam itt a fórumon, akkor vannak magyar cégek is.

A digitális vezérlés mire jó? A mozdonyokat lehet külön-külön irányítani, vagy mit tud?

Én anno a bizbert szerettem volna számítógéppel irányítani. Erre vannak valahol a hálón megoldások?

Üdv, defiant