Viveca Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1296
Topictulaj jelentkezik.
Néhány tőmondat - mostanság többre aligha vagyok képes...

Sally! Nagyon örülök, hogy sikerült találkoznunk, amikor épp egymagam bolyongtam a fene nagy sziget közepibe! Jó volt látni egy ismerős orcát!

Libi! Fene egye a beled, hun bujkáltál? Csak nem két mérföldnyiről, távkukkolóval nézted a bulit? Na jó, én sem fértem be az első sorba, bár egy ideig próbálkoztam, de aztán annyira kiborított az a fos Monster meg a Kispál - bocsi azoktól, akik bírják az ilyesmit -, hogy inkább kijöttem és máshol kerestem helyet.

VIRÁG!!!!!! ÉLETBEN VAGY??? Nem tudok másra gondolni, mint a tegnapi csodára! Arra a bizonyos találkozásra... az ajándékokra... a dedikálásra... és arra, hogy rajtunk kívül SENKI, DE SENKI nem volt ott, csak TE ÉS ÉN!!! Micsoda érzés volt... A "másik helyen" már elültettem a bombát, remélem, csatlakozol és kicsináljuk a sok kis hülyét! Cruelty rulez... és coldness... mint tudjuk. Azért édes volt, ahogy Zolika és Ville nézegette az ajándékokat... A másik helyen azt írják, egy csajszi díszmagyarban várakozott a Kempinski előtt. Mit szólsz hozzá? Miért nem olyan helyre mennek az ilyenek, ahol TUTIRA összefuthatnak a srácokkal?!?! (Hogy telt a mai délelőttöd?...)

Előzmény: Espé (1295)