MOLNARKA Creative Commons License 2000.08.04 0 0 8
1. Érdekel, csak belefáradt /mint én is szép lassan és nem "vacakolok", megveszem a 10 000 HUF árú egeret, ha egyszer csak az van/. Esetleg csak a kis "birodalmában" folytat utóvédharcokat vagy ott sem. [Szeptembertől én sem, tele van a hócipőm.] Vagy mire kialakul a rutinja, otthagyja az egész miskulanciát és elmegy oda, ahol keres többet.

2. Érintett szinte mindenki. Csak egyrészt maximális a fásultság /na hallod, ekkor "hatalmas" a fizetés [lásd közelkalmazotti bértábla] és még a szabadságomat sincs időm kivenni/, másrészt - lassan bennem is - kialakul-kialakult a "minek takarékoskodjak az államnak" effektus, mikor nekem, mint magánembernek kilóg a lukas nadrágból... Plána, ha megakadályozzák a takarékoskodást felülről, sőt szabályosan a pénz elverésére köteleznek. Ezért magasabb politikai szándékokat is sejtek mögötte >> szakembergárda lerohasztása >> ország lerohasztása >> lásd EU csatlakozás horn féle koncepciója - elég a 6 millió magyar is... pincérnek, szolgálónak, utcaseprőnek, vécépucolónak, kurvának stb. Európa számára.

3. Na ezaz. Bár az én lelkiismeretem tiszta, én még az intrenet fórumait is /egyéb hivatalos utak mellett, ahol persze atombiztos falakba ütköztem/ megpróbáltam, de a meccset az interneten is 0:3-ra vezetik a fiúk "odaátról" és nyerésre állnak.

Előzmény: Szedő Tördelő (7)