Sziasztok!
Par napja bukkantam ra erre a topikra - es ugy altalaban a forumra -, ugyhogy nezzetek el nekem, ha esetleg bakikat kovetnek el, meg uj vagyok ezen a teruleten. Nagyon tetszenek a hozzaszolasok es Mumu atyai topik-vezetese, igy gondoltam, hogy esetleg en is beszallnek ebbe a beszelgetesbe.
En par hete erkeztem ide Seattlebe, de elotte mar eltoltottem itt egy evet mint au pair (nanny, gyerekcsosz, csak ugy mint Kerya, ha jol emlekszem). Az volt eletem legjobb eve! Nagyszeru au pair tarsasag jott ossze a vilag minden reszerol (Del Afrika, Spanyolo, Izrael, Irak, Szlovakia) es veluk egyutt "fedeztuk fel" Amerikat, legalabb is annak a nyugati partjat es egymas kulturajat. Ez egy eletre szolo elmeny volt: kirandulasok, nemzeti parkok, julis 4, szilveszter, koncertek, Csendes ocean, esoerdo (hat igen, itt hirhedten sok eso esik), indianok torzsi osszejovetele teljes harci diszben...estig sorolhatnam.
Jelenleg turista vizummal vagyok itt es kanadai gyermekfelugyeloi munkalehetoseg utan nezek, valahol Vancouver BC kornyeken, a napokban fogom beadni a jelentkezesi lapomat egy ugynoksegnek. Szerencsere Kanadaban legalisan eleg konnyeden lehet ilyn allast talalni (mivel nincs eleg kanadai ennek a pozicionak a betoltesere), sot ket ev utan meg lehet igenyelni a "permanent resident" statuszt, amivel mar barmilyen munkat lehet vallani es jelentkezni lehet az allampolgarsagra. Tudja valaki, hogy akar az USA, akar Kanada megengedi-e a kettos allampolgarsagot?
Mara ennyit, hamarosan megint jelentkezem.