Giorgetto
2000.08.03
|
|
0 0
33
|
Prince!
Én a Katedrában nyomulok, jó a társaság, ezért is szeretem! :))) A Studio Italia-ról hallottam, lévén a könyvünkbe is belenyomtak egy ilyen matricát. :) A milánói rossonero-kra gondoltam, de sebaj, a Sirkót persze ismeri nálunk mindenki. Májusban a Győr meccs után őt küldték be a játékosokhoz, hogy hozzák ki a mezt lévén ő az akkori Security tagja volt, aztán baszták kihozni...
Udine-be vonatt? Az a Venezia Express lesz nem? Ha Nagykanizsára lementem volna, azzal jöttünk volna haza. :) Mennyi külföldön a vonatjegy? A vonat valahogy úgy megy, hogy horvátország,trieszt,udine, nem? Meccsbelépő mennyit visz? Meg fogom gondolni! De ugye a hazai kanyarba megyünk. :))) Az itthoni utazásokat próbálom tartani, már a szombathelyi kétnapos mókán törjük a fejünket, lévén onnan nincs vissza vonat sajnos... ez van... vasasban vannak baloldali egyének? az meleg! ha nyerünk a nyirsegg ellen nincs kedved jönni velünk az üllőire? amúgy még 1x ismételték a milan-madrid-ot, most azért megnéztem, érdekes volt, hogy a Sud csak 0-3 után ébredt fel igazán, ekkor jónéhány percig szinvonalas és folyamatos szurkolást mutattak be! |
Előzmény: prince (31)
|
|