gaboly Creative Commons License 2000.08.03 0 0 8
Hahó, Emberek!
Érdekes. Ez egy nekem való téma. A definíció magáért beszél. /egyébként a cím is/

Boldogult ifjúkoromban én is csináltam olyat, hogy elkezdtem írni automatikuisan mindenfélét, ami eszembe jut, s amikor kb. fél óra múlva felemeltem a tollat a papírról, akkor nagyon meglepo dolgokat olvashattam, tényleg semmi kontroll nem volt közben, legfeljebba helyesírás szabályai, de az automatikusan betöltodik olyankor, tehát nem kell rá figyelni, na most, hogyha az ember ezt számítógép billentíuzetén követi el, érdekes utána elolvasni, hogy mennyi mellékütést is tartalmaz, tehát mindenkitol elnézést kérek, akit ez zavarna, de nem fogom javítani a melléütéseket, mert akkor az már egy sterilizált valami lenne.
Aki unja, nyugodtan klikkeljen tovább, de ha bírjátok még, mondom.
De az, amit eddig leíyrtam, az próza volt, na most az egészet át kellene tenni költészetbe, s megpróbálni az asszociációkat verses formában hagyni, hogy maguktól érvényesüljenek.
Bár lehetne vitatkozni azon, hogy ez most mennyire abszurd, vagy inkább mennyire absztrakt, esetleg asszociatív. Elnézést, hogy most verset nem, de úgy látom, a többiek is inkább csak elmélkedtek egy-két igen színvonalas költeménytol eltekintve.
Huuuuuuuuuu
gaboly

Előzmény: ET loves LSD (4)