Show time folks!:-)))
csak hogy kezdjem a napot:-)))
Szóval engedélyt kaptam, hogy megosszam ezt a mailt Veletek is:
"Bocs a privatert, de nem fogom gyakran hasznalni a Forumot es nem akarom regisztralni magam.
Baratom a kedvesevel vegigautozta az utat, Chicagoban berelt autoval, amit a nyugati parton adtak le. Nagy elmeny lehetett nekik, mert azota kikoltoztek az USA-ba ...
Hoztak nekem egy konyvet, aminek minden masodik lapjan egy nagyon reszletes terkep van, a paratlan oldalakon pedig az arra a napra javasolt utvonal leirasa. Nagyon jo kis konyv, a hulye amerikaiaknak irodhatott, mert olyanok vannak benne, hogy pl a 45. merfoldnel kanyarodj a 66-os uttal egyutt balra, ha tovabbmennel, akkor fordulj meg es a 45. merfoldnel kanyarodj jobbra! :-) Szallasok, etkezesi lehetoseg, mit erdemes fenykepezni, mi annak az utszakasznak a legendaja, ha van egyaltalan, szoval mindenkepen tudom ajanlani. Van egy fenymasolatom az egesz konyvrol, ha tenyleg erdekel, elkuldom vagy odaadom. (tudom, szerzoi jogok, meg minden, de ezt ugysem tudod megvasarolni)
Nekem is nagy vagyam volt/van, hogy egyszer vegigmenjek ezen az uton, de most egy epitkezes miatt hatarozatlan idore elhalasztodott a dolog. Ha elmentek, mindenkeppen irjatok reszletes utibeszamolot, mert magyar viszonylatban csak a Hobo konyve jelent meg errol!"
DéZsé! Köszi a szurkolást:-)))
Csak hogy jobb kedvetek legyen ma is:-)
Frisco! te olvasol mailt? Ha nem akkor faxon küldöm a szerelmes levelet! Vigyázz!:-)))
és a Plankton