Prince!
A meccsről lemaradtam, azért egy haverom összegezte a szurkolást, elmondta milyen dalokat nyomtak, hát a csoportom egyáltalán nincs lemaradva itthon! :) De nagyon bánt, hogy lemaradtam, és az ismétlésről is, b@ssza meg... Videóra nem qrta fel valaki!
Prince! Megértem, hogy minden más szórakozásnál fontosabb, hogy Milan meccsre menjél, sajnos nekem az itthoni túrák elvisznek egy valag pénzt (foci+kézi mindenhol idegenben...) egy túra 2000-5000 Ft-ig szokott terjedni + a lelátói divatban is ott akarok lenni amennyire tudok.... Azért a szebbik nem képviselőire csak akad nálad is egy bizonyos keret, ha nem tévedek? :)))) Ja, és melyik olasz suliban kezdted a nyelvet, mikor, és milyen szinten vagy? Én ez év februárjában kezdtem, nehéz volt elhatározni magam, de kellett! Valami haverod van a rossonero-k között, esetleg vmelyik csoportból? Képeket majd fenek. :) Ja párszor dumálhatnánk egymással, most nyáron nagyon visszaestem a nyelvben, nemtok kivel gyakorolni, este a neten meg annyira fáradt vagyok már, hogy még az angol is alig megy, nemhogy az olasz. :)))
PRINCE! Van 2 Milan dal, nemtom leirni a szövegét, csak foszlányokat értek, RealAudio, elküldöm, nem tudnál segiteni benne??? Majd irok Mail-t!
Sosteniamo la squadra piú forte,
che il mondo ha visto mai,
magico Milan, vinci per noi,
magico Milan, e magico Milan olé!
ora che Milan sei veramente forte,
noi della Sud, cantiamo insieme cosí,
EOO Forza magico Milan, EOO Forza magico Milan!