prince
2000.08.02
|
|
0 0
28
|
Mindenki!
Mint már értesültetek róla csapatunk beleszaladt egy méretes zakóba.Sajnos én csak O:3 után kapcsolódtam be amikor is a csereként beállt Ayala óriásit hibázott, a 16-tól pár méterre elvette tole a labdát Guti és már csak szegény Dida mellett kellett ellonie.Már ekkor falhangzott a füttykoncert.Nem sokkal késobb Jose Mari hibázott egy nagyot, nem bírta átemelni a kapuson a labdát.A csapat rengeteg hibával játszik sok az eladott labda,foleg a védok hibáznak sokat.Egy ilyen következményeként megszületett a 4.Alázás,az emberek már indulnak hazafelé.Az isteni Sev cselezgetett befelé a 16-on a lövésébe belefeküdt egy védo aki kézzel ért a labdába 11-es.Sev belövi 1:4.A végére maradt még egy alázó gól a védoket simán átjátszották 1:5.Totális alázás.Ezt nem akarom elhinni.Végeredmény 1:5 a mérkozés legjobb játékosa Sev lett ami annyiban igaz,hogy tényleg megpróbált mindent megtenni bejátszotta az egész pályát.Személy szerint én Dida-t sajnálom o tényleg nem tehetett a gólokról de hát ha szarok a védok nem tud mit csinálni.A Real-ról annyit,hogy ezt a csapatot ha kiegészülnek a sztárokkal nincs aki megállítsa,jól játszottak megérdemelten nyertek.Lezs ez még jobb ebben bízom.
Olasz!
Azért van rá keretem mert nekem ez fontosabb mint bármi más szórakozás!!! Nyelvsuliba tanultam olaszt.Hiányolom a képeidet. |
|