BUBÓ
2000.08.02
|
|
0 0
284
|
Hello, GT!
Én két hét után szereltettem ki a gyári cuccot: alap magnó volt. Az illesztő modulba (ami ezzel a fejegységgel nem néz ki nagyon cikisen)SONY XR-C 5300 R rádió van, lehajló előlapos, mögötte a magnó.Ez már CD Text-es, ha van néhány olyan CD-d, ami ezt tudja, tetszeni fog ! A CD-tár (10db-os)és korábbi autómból a Kenwood erősítő 4x50W a hátsó űlés támláira van felszerelve.Sajnos csak itt van hely, vagy leszereled a csomagtérfenékre, de akkor még több helyet vesz el a csomtartóból. Itt található még a sub-bass láda, szintén a korábbi autóból. Ebben egy 200W-os California mélynyomó van. Elöl 4 hangszóróból álló Sony váltotta fel a gyári Sokolt:))Ez a legolcsóbb volt, nem X-Plod vagy Velocity, de abszolút jól szól.Én minden autómban nagy súlyt fektettem a hi-fi-re, mert itt van időm a legtöbbet hallgatni, és ezt a kiadást soha nem bántam meg !A Mammut-ban szerelték be, ott nagyon szépen dolgoznak és, ha ott veszed, kedvezmény van a szerelésre.Ez a cucc kb: 220 000.-Ft, de NAGYON jól szól ! Bármikor meghallgathatod, ha erre jársz (Budán). bubó |
|