keton Creative Commons License 2000.08.01 0 0 5648
A K7-800 csak elrettentésül volt, nem akartam, hogy rá lehessen fogni azt, hogy lassú. Otthonra elég a 128 Mb, nekem w2k mellett is van még 70 mega hely a RAMban, igaz ez nem egy szerver(habár most az, 1 egész gép tulakodik ki rajta a netre:). Igaz, hogy mostanában már egyre jobbak az ide-s vinyók, de azok ált kommerszek szoktak lenni, itt pedig egésznapos meggyötört használatról van szó, ahol 1 frame kiesése tönkreteheti a munkát. A raid ma már tényleg nem oly fontos, hacsak nem olyan a kártyesz, ami tömörítés nélkül dolgozik, dehát ehhez hely is kell dögivel, nem éri meg. Hogy lőjék össze ők? Ebben van igazság, de pl a Sony az ES-3-as Editstationbe PII333-as procit és 128Mb RAM-ot tesz. Én mondjuk ezt egy kicsit kevésnek tartom, de biztos jól müxik, különben nem kérnének érte 4M Ft-ot. Álmaim PC-je? Hát min 2 gép kéne, mert a munka meg a játék nem ugyanaz. Ez a két gép viszont többe kerülne, mint egy S80-as, és biztos lenne egy-két dolog, ami nem tetszene, ráadásul 2 év múlva dobhatnám ki az egészet. Konklúzió: jobban megéri S80-ast venni:)

Ivanixos futómű-beállítás? Kellennek linkek?

DCs

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (5647)