ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.08.01 0 0 5642
off

Drága volvósok,
ma Fargobácsival ebédeltem, teljesen zaklatott volt szegény. Ősz haj, ráncos arc, etc...
Haggyátok Őt békén, a mac az mac, és kész. Remek kis gép, meg szép is, és nem rózsaszín a bekapcsológomb, mint egy-két szuttyadt pc-n.

Keton
az összehasonlításodról az jutott eszembe, mintha arról beszélnél, hogy a hangya, vagy a bolha veri meg az elefántot. Video editálásra pc-t maximum esküvői felvétel készítő lámák használnak. Oda azért kell még egy-két dolog. Nem tudom, hogy az általad összeollózott pc-t mire használnád, de 128mega rammal, már a quake is akadozik, dtp-re meg tökéletesen alkalmatlan.

Néhány apró észrevétel :
a mac-et ugyanazon a dzsunkán rakják össze, csak másik műszakban.
Ciki, ha lefagy a mac, amikor ugyanaz gyártja a vasat, mint a progit
Csoda, hogy a pc egyáltalán műxik, mivel mindenki mélyen tojik a szabványokra.
Ha a megfelelő gépre megfelelő os-t raksz fel, akkor nem lesz gondod.
Nekem évente 2-3 alkalommal fagynak le a gépeim, és sosem kell újratelepíteni. Két évente cserélem a gépem (amin dolgozok).
Van egy 93'-as évjáratú Olivetti szerverem, 2db dx66-os procival. A hét év alatt kb. 2 hetet állt, nt4.0 server van rajta, hibátlan a gép. A jó pc ára simán ott teker a mac mellett.

És most győzzetek meg arról, hogy én szeretem a tökfőzeléket, mikor még sosem ízlett, és hogy ne egyek spenótot, amikor azt szeretem.

Fargo-t meg tessék békén hagyni, gyerekei vannak, nem kaphat infaktust:)

on

trz