lao ce Creative Commons License 2000.08.01 0 0 16
holgyek urak

mit lehet varni valakitol, aki nap nap utan 10 (+/- X) orat tolt egy olyan instrumentum elott amivel nincs vita vagy ellenkezes es aminek mindig-mindig igaza van? termeszetes, hogy elemi erovel tor fel benne a vitatkozas kenyszere. tegyuk hozza, egy nem emberi munkatarsunk van akivel egyutt kell dolgozni, s mivel a vita az egyik leghevesebb emberi kapcsolatmod nem csodalhato hogy sokan rovid szabadidejuket arra aldozzak hogy minel rovidebb ido alatt minel tobb valodi 'emberelmenyt' begyujtsenek.

az elso talalkozasaimra a szamitastechnikus korokkel viszont hatarozottan emlekszem. ennyire cinikus, bekepzelt nepseget el sem tudtam kepzelni, hogy letezik. egybol felejuk fordult az erdeklodesem, es persze a szakma fele.

igy, en inkabb ezt kerdeznem: hogy lehet ennyire bekepzeltek egy szakma kepviseloi? nem hallottam meg olyan kivulallo velemenyt miszerint a szamitastechnikusok szereny, segitokesz, kedves, nyugodt emberek... es magam sem talalkoztam ilyen peldannyal -a tukorben sem. nem latom helyesnek a szakmai hozzaertessel magyarazni ezt, mert akkor mas teruleteken is fellelheto lenne ez a felsobbrendusegi komplexus.

udv
lao ce

Előzmény: sütifarm (-)