480T Creative Commons License 2000.07.31 0 0 5610
Jajajajajajaj!

Asszem Fargonak sikerult bombat rajzolni a homlokara ;)

>Hogy lefagy, az elôferdül, de messze ritkábban, mint egy PC -- feltéve, hogy korrekten installálták és értenek a használatához. Egy lámer bármit lefagyaszt, legyen az PC vagy akármi.
>

Ja, ugyanez igaz a PC-re is. tehat 0:0

>Egyszer a Cora-ban talpra állítottam egy lefagyott iMac-et. Semmi más baja nem volt, mint hogy kicsit átcsoportosították a system extension-jait. A látszat persze az volt, hogy nesze, megint egy merevhalott Mac...
>
Hihi, en meg a metroban : nem megy az eger! megnyomtam a 'press any key' cimu gombot es ops a scandisk mar ki is lepett, s jott befele az nt...
0:0

>Ráadásul a Mac nem amolyan Plug-and-Pray féle gagyi, hogy beültetsz neki valami bôvítést, és imádkozhatsz a gyors fagyásért --
>

Ha rossz minosegu(gyenge driver is!) kartyakkal operalsz, barmi lehet a MAC-nal is.
most csereltem a gepembe vga kartyat:
Vettem egy ASUS geforcet,voodoo3 ki, bedugtam es aszongya tedd be a driver cd-t ok,restart es kesz. aztan 2 nap mulva visszaraktam a voodoo3-at probara es nyikkanas nelkul jott be windows 1280x1024x24-be minden kerdes nelkul.nem horgott hogy mas a kartya, ecceruen hasznalta es kesz. utan geforce vissza , es minden ok. szoval ha mar 1* be volt installalva akkor ugy cserelgetheted mintha ez lenne a vilag rendje.
es semmi fagyas!!!

>...Sôt, Macintoshon futtathatsz PC emulációt, (VirtualPC, SoftWindows) amely ugyanolyan gyorsan és sokszor stabilabban fut, mint a PC-s oprendszerek. Ezek alá viszont installálható mindenfajta PC-s szoftver, kivétel nélkül...
>
Haha, ez nagyon fajt. El tudod kepzelni hogy egy 32 bites emulalt procceszor kornyezet gyorsabb az eredetinel? soha! pc-n is van MAC-emu de nem hasznalja senki csak ha egy MAC-es jon a kozelbe...

>A Mac nem "maradt" semelyik korból sem. Tulajdonképpen pár lépéssel az átlag computer-techinka elôtt jár. Ôk találták ki és alkalmazták a FireWire-t, a személyi számítógépek között ôk állították elôször csatarendbe az egeret, a színes monitort, a SCSI-t, az USB-t, hogy csak párat említsünk a sok közül. A PC-k kis lemaradással követik. Ez van.
>
Dehogynemmaradt. hisz meg itt van! ;))
lehet hogy par dolgot ok 'talaltak fel' de sajna meg is maradtak az 1.0 verzional.
uw3-scsi? tekeros eger? jobb gomb? a hulladek pc-k mar 10.10.10 verzional jarnak.
Fargo, ha valmit sokan gyartanak az nagyon jo hatassal van a termek fejlodesere es arara.
ha akarsz venni egy adaptec scsi kartyat valamelyik almaba, akkor kb 3-4* annyi az ara mintha pcbe venned! pedig ugyanaz a chip, minden, csak az alaplapi csatlakozo mas. miert is???

>
Az áráról: ha ugyanolyan minôségű alkatrészekbôl összeábdálsz egy hasonló képességű PC-t, akkor árban majdnem eléred a Mac szintjét. Egy Apple Macintosh árán rágódni pont olyan, mint ha egy Volvot fikáznál azzal, hogy egy S70 árából vehetsz 3 Astrát, hiszen az is elvisz bárhová, ráadásul még kevesebbet is eszik útközben.
>
nana, ez nagyon durva hasonlat. a MAC nem volvo es PC nem opel!!!
akkor mar mert nem kombajn?

>
Hogy eláruljak valamit: én PC-n kezdtem a pályafutásom, 2 év görcsölés után váltottam át Mac-re. Nics az az isten, akinek a kedvéért visszaváltanék PC-re, mindaddíg, amíg elérhetôek a Mac-ek.
>

nem is akar senki megteriteni. Neked alma, nekem szolo.
es mi lesz ha elfogy az alma?;))

>Aztán egy másik ok, hogy Mac-en dolgozni sokkal hatékonyabb, mint PC-n. (Készült errôl egy felmérés, és kiderült, hogy ugyanazt az összetett, több órás feladatot a Mac-en dolgozó operátorok a PC-sek idejének 2/5-e alatt elvégezte.) Ez az ami szintén nagyon fontos.
>
Tudod, felmeresek mindig vannak, csak nem mindegy ki rendeli meg...

>Lehet, hogy drága egy Mac, de én az árát 1 hónap alatt kitermelem vele. Pedig nem volt olcsó...
>

Ez forditva is igaz lehet...

>Mellesleg az Apple portolta az oprendszerét, ha jól emlékszem a 7.0-ást PC-re, kifogástalanul működött, gyorsan és fagyás nélkül futott. Sajna elkövették azt a kapitális hibát, hogy akkor úgy döntöttek, nem éri meg nekik ezzel foglalkozni, inkább a hardware-re koncentrálnak. Súlyos baki volt -- ha akkor következetesek, ma Billy apátok egy kis aktatologató New Yorkban...
>

hm. ha hugomnak kukija lett volna... ;)

sza szerintem ha ma valaki gepet vesz, akkor szeretne azt mindenre hasznalni, nem csak munkara.
Apuka autocad,corel,photoshop,
Anyuka konyveles, excel,word,
Gyerek gamez,internet,warez
A MAC nem alkalmas erre.

egy kis astras hasonlat: a MAC egy nagyon kenyelmes irogep, rajztabla,vonalzo.

Remelem mar ott IS oszlik homaly...

Bocsanat mindenkitol, de hat volt mar hosszabb OFF is...

vagy megse?