sziasztok+
RS:Igen, hálás voltam, de assziszem volt is miért. a kicsit lagymatagra (legalábbis számomra) sikerült esti program mellett üdítő volt produkciótok. De tényleg, ja amugy bocs hogy aztán nem találtuk meg egymást... a szervezők szerintem takarékoskodtak a világítással..... ez van.
na ugy néz ki hogy holnap már pesten vagyok, kedden 20-kor pdig a bejáratnál. szoval valszin ez az utolso lehetőségem a netre. ugyhogy nem tom mikor vagy hogy tudnék a találkáról (én legalábbis) informálódni. kedd este nekem jó 8-tól, csak sajna én nem ismerek rockstaron kívül senkit arcról.... Lehet hogy neki is ott kéne lenni?? :) meg amugy is mennyien lennének akkor,ott? bonyolult dolgok ezek .....
ja amugy most már elárulhatom, hogy irtam egy mailt Farinnak (remélem tényleg az ő címe volt..), vagyösszejönvagynem alapon...., és 3 hét után a kovetkező választ kaptam a tömören arról szóló levelemre, hogy mit szólna egy találkához a koncert előtt egy jó pár magyar rajongóval, ill hogy "blöde"-e a kérdés... so:
"HI, Josef!Danke für deine Mail- nein, die Frage ist nicht blöd. Wir wissen aber
noch nicht, wie das Festival laufen wird... mal sehen. Du wirst uns schon
finden! ;)fu"
ugyhogy ennyi, de szerintem rajtunk bitos nem múlik...... Szaisztok, találkozunk az egy hét együttléten.
Hiphiphurra+"!/!"%+!§""'"§§"+!!!!!
josef