Agyar Creative Commons License 2000.07.30 0 0 459
Hogy mik vannak!
Az ember eltűnik egy hétre, és elszabadulnak az indulatok. Nem vagyok én hozzászokva, hogy beesik egy agyatlan (bocs, lesüllyedtem a szintjére) és nekiáll vagdalkozni, hülyézni, vénmarházni. Bár ezzel csak _önmagát_ minősíti. Betör hozzánk ez a parser (kis, fekete betűkkel, mint NEMECSEK - ha Ernő meg nem sértődik, mert a derekáig nem ér fel). és azt hiszi, lesajnálhatja azokat, akinek FIGYELEM: észérvei vannak.

Kedves Parser,
Az írás, a beszéd, a gondolatok kifejezésének módja jellemzi az embert. Igen sajnállak. Nagyon nem szeretheted magadat, ha válogatás nélkül így tudsz gyűlölni mindenkit.
Nem gondoltál még arra, hogy a korral együtt jár némi tapasztalat, jobb rálátás az eseményekre? (mielőtt engem is levénmarháznál: 32) Persze, ha az ember még gyerek (akár szellemiekben is), húszon fölül mindenki vén. (Fiam 13, azt mondta: egy harmincéves már öreg).
Szeretném én is elvégezni azt a tesztet, aminek alapján távolból sikerült eldöntened két általad nem ismert _emberről_ , hogy "ti ketten egyutt is keptelenek vagytok barmifele komolyabb szellemi teljesitmenyre."
Egyébként pedig, hogy lopjak Tőled egy gondolatot, egyszámjegyű IQ-ra vall, ha egy beszélgetésbe véleménnyel nem, csak mocskolódásssal tudsz beleszólni.
Részemről le vagy zarva.

Sziasztok, mindenki,
Örülök, hogy megvagytok és nagyobb lelki sérelmek nélkül vészeltétek át az utóbbi néhány napot.

Romaügyben:
Amikor bevonultam katonának, nejem _egyszer_ ment el az Önkormányzathoz segélyért. A folyosó tele volt romákkal, vitték magukkal a pereputtyot, üvöltöztek az ügyintézővel: "Persze, azért nem akarnak segélyt adni, mert cigány vagyok!". Nejem kifordult a folyosóról.
Konkrétabban, Zámolytól kb 30 km -re lakom. És emlékszem azokra az előzményekre, amikről mostanában kuss van. Voltak a romáknak házaik. Nem tartották karban. Össze akartak omlani. Mielőtt a gyerekek fejére dőlt volna, kiköltöztették őket, évekig ingyen laktak a művelődési házban. A többit citálják...

Comodore,
Nem lehet az általad fájlalt eseménysorozat isteni igazságszolgáltatás?
Évszázadokon keresztül a fehérek mészárolták a feketéket, lásd rabszolgaság, stb. Most elegük lett belőle. (Már látom, ebből lesz a legújabb vita... :-)))

Bocs, hogy túl hosszúra sikerültem.