Kedveseim,
Wise az egyeduli aki valaszolt eddig a kerdesre,de o se teljesen.Azt tudjuk hogy amerikainak erzi magat(jogosan) csak azt nem MIKORTOL.Mikor vette magan eszre hogy o most atlepte a kepzeletbeli hatart..
Tiborom Teged is kerdeznelek.
Nekem a soersom harom identitast is felajanlott:Erdelyi vagyok tehat eloszor az ottanit de vele roman kulturam, miatt meg a johiszemu romanokal is egy vagyok(vannak,ha kevesen is ilyenek..) aztan anyanyelvem es szarmazasom miatt magyr es lojalitasbol meg halabol es sorskozosegbol osztrak.Ugy dontottem el mar evekel ezelott hogy figyeltem ha egymasal versenyeznek kivel tartok.Tablazatom:
1.Magyaro.
2.Romania
3.Ausztria(vele is nagyon)
Ezt nem kivanom sewnkinek ,jo egyhelyre tartozni.Ugyanakkor visszont szabadabb vagyok a megitelesekbe,targyilagosabb talan de gyokertelen.
Kedves ivan,en is megeltem ezt Ausztraba es gondolom sokan is.A kegyetlen kihasznalas a reakcioja annak hogy valéoszinuleg ot is igy fogadtak.
De nem kell erte altalanositani kerlek ne tedd.Ez egy logikai hiba vola.AASnnyi mint a kires pelda a silogismus hibajarol.Irom:
1,Minden eszkimo hazudik
2.Yolu eszkinmo azt mondka minden eszkimo hazudok.
3.Yolu eszkimo,tehat hazudik
4.Tehat nem igaz amit allit.
5.Akkor az eszkimo megsem hazudnak
6.De mert Yolu hazudott es o is eszkimo akkor o sem hazudott tehat minden eszkimo megis hazudik?
Kedves Jo estet.te hol elsz.mert amit Te mondsz innem Mo-rol teljesen igaz.Megkerdojelezhetio ha Te mar regebben kint elnel...