Törölt nick
2000.07.28
|
|
0 0
361
|
Hello Mindenki!
EXTRÉM TÉMA 1.
Amirôl még senki sem írt, amirôl még soha nem kérdezték Robertet...: a "TÜTÜzés"! Robert egyik védjegye. :-))) Ha jól tudom, albumon elôször a Close To Me-ben használta az ének kiegészítô elemeként. Honnan származhat az ötlet? Az én verzióm: valami koncertfelvételt hallgatva feltűnt, hogy ez a dolog élôben sajátos funkcióval bír. Robert eredetileg talán Lol gyatra szintitudását akarta kompenzálni vele a színpadon, aztán rászokott(?)...
A Bloodflowers-en nem figyeltem. Van ott is ilyen?
Useless: a Burn-t felkérésre írták, direkt a filmhez. (Gondolj az elején és a végén hallható "madárhangokra", + a 'crow' szó a szövegben többször is elôfordul!)
GALA: szerintem az alap most az öregedés miatt érzett szorongás. Miért a Kiss Me-nél kezdtél el csodálkozni? Miért nem pl. a Japanese Whispers esetében? Az tényleg "tök pop" (bár nekem nincs vele bajom).
Szigi: Számomra van egy lényeges különbség a Show és a Paris közt. A Paris hangzása nekem személyesebbnk tűnik, olyan mintha ott lennék Roberttel a színpadon, a Show meg a közönség soraiból "hallatszik". (Ez persze szubjektív vélemény.)
Flare |
|