Justin
2000.07.27
|
|
0 0
357
|
Sziasztok mindenki!
Az a helyzet,hogy annyira nekem sem tetszett annak idején a WMS,de nagyon régen hallottam és volt róla pár kedvencem is.Végülis összességében nem tetszett.Az az igazság,hogy az idén éreztem először azt,hogy kezdek kinyílni minden zene felé,úgyhogy lehet,hogy csak meg kéne hallgatnom párszor újra.
A keverésről csak annyit,hogy nekem mindegy volt valaha,hogy hogyan szól valami kaziról,vagy cd-ről(mindegy),nekem még a diktafonos NMA Szigetkoncertfelvétel is nagyon jó volt.Számomra az a lényeg,hogy átjöjjön valamiféle üzenet,még ha a szövegét nem is értem!Tehát nem a keverésen múlik egy album milyensége.Persze nem árt ha jó,de ez még nem minden!
Szigi101!
Mindenképp hallgasd meg a Paris-t!az egy nagyon jó koncert!A cd-n vagy a videón nem tetszik az utolsó két szám?
Useless!
Ez érdekes kérdés,mindenesetre az a szám igen jól sikerült.A Dredd song-ot hallotta valaki?Az se kutya!
Ptomphson!
Tök igazad van,de nem hiszem,hogy olyan embereket bíznának meg egy album keverésével aki most jött ki az iskolából és csak egyszer látott keverőt közelről!A Watching me fall-t azért említettem mert most épp az a kedvencem a Bloodflowers-ről!A Show nekem egy az egyben bejön.A Doing the unstuck az télleg egy remek darab.De itt most fel lehetne sorolni a fél repertoárt nem?
Na akkor most itt abbahagyom,mert melózni kell!
Üdv mindenkinek!
Justin |
|