Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.07.27 0 0 81
Húúú, végre gépközelben!
Vótam már vagy 7 EFOTT-on de ez volt a legjobb. Még a szolíd harmincfős (plusz felszedett lányok) társaság egybehangzó véleménye szerint is. Mivel két kamerával vettük az eseményeket (máig nem tudom miért nem vesztettük/lopták el) ezért ha kedves haverom nem lustul el, nemsokára letölthető anyaggal tudunk szolgálni...
Már a nulladik nap is kurva jó volt, főleg az első sörsátorban a szőke Réka, miatta a büfések összes bénaságát el tudtuk nézni: Ott a pulton elöttem az öt Unicum + öt korsó sör, de nem vihetem el, mert szerencsétlenkednek a pénztárgéppel, meg kell várni Lajost, aki ért hozzá.
Első nap kontinentális reggeli (sör/Unicum) a TESCO sátorban, majd napernyők és egy szobanövény, hogy díszítsük a sátrat, beszerzése. Sátrunk szomszédságában két szerencsétlen kislány veri fel a sátrát. Akkor még nem sejtik, hogy békaemberekkel fognak találkozni... Most már tudják, jönnek is holnapután a malacsütésre.
Végre látjuk őket józanul.

Befut Fekete Retek a baráti társaságával, nagy ünneplés. Fekete Retek volt az aki Tokajban egy női fürdőruhában rohangált, péniszét kiemelendő még egy nagy uborkát is elbujtatva ágyéktájt. Amúgy teljes miszter Been, úgy külsőre.

Többször előadjuk Karel Gott: Lady Karnevál című számát, kórusban.

Átismételjük a szabványos ismerkedési szövegsort:
1. Honnan jöttél?
2. Hány éves vagy? Minek vagy annyi éves?
3. És a nevedet hogy hívják?
4. Tanulsz még?
5. Hol tanulsz?
6. Merre van a sátratok?
Beszélgessünk a zenéről!
7. Basztál már zongorán?

Amúgy az ismerkedésről:
A macerált lányok bevett fordulata volt, (miközben az általunk vett sört tartotta a kezében) a következő mondat: Itt várjál, mindjárt visszajövök, megyek a barátnőmért/pisilni/ fésülködni/tampont cserélni. Aztán soha nem jött vissza, még akkor sem, ha éppen óvszerfelhasználáson estünk túl.

Azt a szép (?) látni kéne józanul lányt soha nem felejtem el, aki a VHK koncert alatt elöttem állt váratlanul megkináltam vörösboros kólával, ő megfordult, és szenvedélyesen megcsókolt. Az egész koncertet végigcsókolóztuk, majd a végén azt mondta: "Ne haragudj" - és elment. Ezt csak azért fájlalom, mert egy másik lányt ölelgettem éppen, aki otthagyott, bár hajnalban feltünt a sátrunkban az egyik barátommal.

Sajnálatos módon mi reggeltől hajnalig alkoholt fogyasztottunk, ezért hátrányos helyzetből indultunk azokkal szemben akik reggeltől estig májkrémes kenyeret ettek a sátruk elött, majd szolídan elkezdtek iszogatni.

Most megyek dolgozni, este találkozom Lucával, aki a videofelvételek szerint nagyon szép. Csak már elfelejtettem hány éves, mit tanul, hány évesnek hazudtam magam neki, meg ilyenek.