comguru !
ad 1 .---- allitolag ,nem ide ,azaz innnen tamadnak ra az orszagra ,hanem francia teruletrol (Montreal !).
Azt ugyan meg nem tuttam kihamozni ,hogy kik es hanyan ,+ hogy es mennyi a "beugro erre a pogromra " ,de Ontarioban ,nemigen probalkoznak ,hatnak ,ha yol ertesultem ,es a Welfare 5 eves terv sem erre biciklizik ami ugye adofuggo es ez egy amugyis "jolellatott ,+teritett taj " .
En + meg nem tartozom a mega-cityhez,ergo nincs protokolarisan sem kozom a murihoz .
Azt + mar otthon ,es europai latolgatasok atragasabol is tudom ,hogy ezt a vandorcirkuszos kirandulast nem lehet itt meccsinalni es rohamosan fogy a penz ez pedig "mozgasra es tettre keszteti oket " ,ami tanulsagos lesz az ottaniaknak is .
Itt ugyanis akkor kotottek igazan laput a talpuk ala mikor hirtelen ,rohamosan + nottek a repteri lopasok .
+aztan az elozo turnussal is voltak ,vagy vannak mindenszintu poblemak .
Figyu az a legedesebb ,hogy most mentek a francba ,mert Pragaban van c-kongresszus ,es
ez is kapcsolodo buli .
Na akko ` mikor otthon mindenki a gatakon volt es allitolag az o hazaik is annak lettek az aldozatai ,(ami most olvasgatva kiderult ,hogy NEM IGAZ !) ,hol voltak ,hat akkor csinaltak a hiszti 1 felvonasat es az 1 zsarolast ."Szabadidejukben ,+azt loptak el hadjaratszeruen ,amit es ahol lehetett ,mert a lakok tavol voltak !
Na abbol miert nem lett ugy ,vagy ugyek ?!
Az a 13 misi = nem semmi csak 50 / 2.6 mili
am ,ha belegondolsz ,hogy kb. 800ezer es naprol -napra szaporodo van ,akko `
-----~ 750.000 X 2.6mili . na az man tetel ,plane ilyen kisorszagnak !(mar ez az o "ARUK "es a mi +tisztulasunk ara ?! .)
vegul ;ma ` te is parseres vagy ?
B .